Voordelen voor de architect

tn_Ronddak - 06

Jouw bijzondere ontwerp

Een rond of gebogen dak geeft allure aan jouw ontwerp. Project specifieke en hoogwaardige dakbedekking in pannen, riet of zink maken het ontwerp een bijzonderheid in de buurt. Maar er is meer.

Rond is winst

Meer ruimte, meer comfort

Een rond dak is weliswaar duurder in aanschaf, maar door tot wel 30% meer gebruiksoppervlak op de verdieping kan je echt meer comfort en ruimte bieden. De kap heeft een Rc van minimaal 6 m2K/W maar ook waardes van 8,8 m2K/W zijn mogelijk. Door opbouw en samenstelling met hoogwaardige materialen krijgen  de elementen een grote geluidsisolerende werking. Doordat de kapelementen van RondDak met duurzame materialen en in geconditioneerde omstandigheden worden geproduceerd ontstaat er een hoogwaardig en maatvast eindproduct. De woning is na het stellen van de muurplaten in 1 dag wind en waterdicht.

Maximale ontwerpvrijheid

Bij RondDak leveren we een zelfdragende prefab-kap. Er zijn geen spanten of gordingen nodig waardoor en maximale ontwerpvrijheid in de doorloophoogtes en dak-sparingen mogelijk worden. Kapelementen van 9 meter lengte? We hebben het vaker gemaakt en worden graag uitgedaagd. Samen met de experts van RondDak geven we je ontwerp de beoogde vorm en kwaliteit. Er is zo veel mogelijk.

tn_Ronddak - 15

Kies voor meer allure, 

meer ontwerpvrijheid, 

meer kwaliteit

Uitgelicht:

De ronde of gebogen kapvorm levert tot wel 30% meer gebruiksoppervlakte.

De voordelen van het ronde of getoogde dak, we hebben er minstens 12 kunnen vinden en in deze rubriek lichten we er iedere keer één  toe. Doe er je voordeel mee.

Hoe fijn is dat. Meer ruimte onder het dak zonder dat de woning in oppervlakte groter is. Het klinkt aantrekkelijk en als extra voordeel naast die keuze voor meer allure en meer ontwerpvrijheid. Maar hoe zit het nu precies met die extra M2 gebruiksoppervlakte? Lees verder

RondDak vrijstaand.JPG

Vul uw eigen inhoud in.