Over RondDak B.V.

40 jaar ervaring

Met meer dan veertig jaar ervaring in houtbewerking, constructietechniek en HSB-elementen weet RondDak B.V. precies waar het overgaat. Maatvoering is van cruciaal belang. Daarom werken wij uitsluitend met de beste vakmensen. De experts op hun gebied leveren samen een prachtig, kant en klaar product.

En daar waar andere fabrikanten bij ronde of getoogde dakvormen bezorgd gaan kijken hebben wij deze techniek tot een waardevolle specialisatie verheven. 

men-2425121_1920

Duurzame Dak-elementen

Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid uiterst serieus en kiezen bij het prefabriceren van de ronde daken voor duurzaamheid. Onze dakelementen zijn volledig recyclebaar. Het dak wordt geïsoleerd met minerale wol, wat minder belastend is voor zowel de omgeving als onze werknemers. De constructie wordt gemaakt van gecertificeerd Noord-Europees vurenhout. Ontdek meer voordelen van onze ronde en gebogen daken.

Bedrijfsfilm

Kies voor meer allure, 

meer ontwerpvrijheid, 

meer kwaliteit

Uitgelicht:

De ronde of gebogen kapvorm levert tot wel 30% meer gebruiksoppervlakte.

De voordelen van het ronde of getoogde dak, we hebben er minstens 12 kunnen vinden en in deze rubriek lichten we er iedere keer één  toe. Doe er je voordeel mee.

Hoe fijn is dat. Meer ruimte onder het dak zonder dat de woning in oppervlakte groter is. Het klinkt aantrekkelijk en als extra voordeel naast die keuze voor meer allure en meer ontwerpvrijheid. Maar hoe zit het nu precies met die extra M2 gebruiksoppervlakte? Lees verder

RondDak vrijstaand.JPG

Vul uw eigen inhoud in.