Voordelen voor de aannemer

RondDak riet4

Een rond dak. Mooi of moeilijk?

De opdrachtgever wil graag een woning met een rond dak. En het moet gezegd worden: De architect heeft er een fraai ontwerp van gemaakt. Maar papier is geduldig en nu moet het nog gemaakt worden. Om te voorkomen dat dit ronde dak een hoofdpijndossier wordt besteed je de volledige kap uit aan de experts van RondDak. Geef maar aan wat we wel en niet moeten leveren. Sparingen voor dakramen en panlatten voor gemonteerd? Wij ontzorgen je volledig op het vlak van engineering, de productie en levering van de dak-elementen. Samen leveren we een perfect resultaat.

RondDak dakelementen bouwplaats2

Korte lijnen en afspraak is afspraak.

Je krijgt van ons een schriftelijke offerte met duidelijke onderbouwing van de technische specificaties, de prijs en de levertijd. Na een akkoord op de onderbouwde offerte gaat onze tekenaar met de door jullie aangeleverde bestekstukken aan de slag en produceert in 3D de detail- en werktekeningen. Onze constructeur levert de project specifieke berekeningen. Wij houden van korte lijnen en kiezen in overleg met jou en de opdrachtgever voor de beste oplossingen.

HSB CAD

RondDak ontwerpt en engineert haar HSB-constructies in HSB-CAD. In dit 3d-tekenprogramma worden alle onderdelen 3d uitgetekend, waardoor je als klant verzekerd bent van een uitstekend passende constructie. De dakelementen, de sparingen, de muurplaten en ankers worden in deze software uitgetekend. Door de toepassing van deze software kan RondDak samen met andere producenten werken in één 3d-Model. RondDak is klaar voor het BIM modelleren en bouwen.


RondDak detail2

Productie en planning

Doordat de dakelementen van RondDak met duurzame materialen en in geconditioneerde omstandigheden worden geproduceerd ontstaat er een hoogwaardig en maatvast eindproduct. De dakelementen worden per dagproductie op de door overeengekomen datum op de bouwplaats aangevoerd. De woning is na het stellen van de muurplaten in 1 dag wind en waterdicht. De dakdekker kan zijn werk starten.

Kies voor meer allure, 

meer ontwerpvrijheid, 

meer kwaliteit

Uitgelicht:

De ronde of gebogen kapvorm levert tot wel 30% meer gebruiksoppervlakte.

De voordelen van het ronde of getoogde dak, we hebben er minstens 12 kunnen vinden en in deze rubriek lichten we er iedere keer één  toe. Doe er je voordeel mee.

Hoe fijn is dat. Meer ruimte onder het dak zonder dat de woning in oppervlakte groter is. Het klinkt aantrekkelijk en als extra voordeel naast die keuze voor meer allure en meer ontwerpvrijheid. Maar hoe zit het nu precies met die extra M2 gebruiksoppervlakte? Lees verder

RondDak vrijstaand.JPG

Vul uw eigen inhoud in.