Uitgelicht: ''30% meer ruimte''

RondDak riet4

Hoe fijn is dat. Meer ruimte onder het dak zonder dat de woning in oppervlakte groter is. Het klinkt aantrekkelijk en als extra voordeel naast die keuze voor meer allure en meer ontwerpvrijheid. Maar hoe zit het nu precies met die extra M2 gebruiksoppervlakte?

RondDank-afmetingen-doorsnee-verloop
RondDak-perspectief-verloop
RondDakvsNok-verloop
RondDak kapmontage2

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

In bovenstaande schema's ziet u in 1 opslag dat een rond of getoogde dakvorm een ruimtewinst tot wel 30% kan opleveren. Waar een hellend vlak je al snel de pas afsnijd, geeft een gebogen dak die extra ruimte om door te lopen. Maar ook dat extra hoge en gebogen plafond geeft zoveel meer ruimte dat je bijna boven zou gaan wonen. 

Heb je een vraag aan de specialisten van RondDak? Stuur ons een bericht of bel 0313-419997Kies voor meer allure, 

meer ontwerpvrijheid, 

meer kwaliteit

Uitgelicht:

De ronde of gebogen kapvorm levert tot wel 30% meer gebruiksoppervlakte.

De voordelen van het ronde of getoogde dak, we hebben er minstens 12 kunnen vinden en in deze rubriek lichten we er iedere keer één  toe. Doe er je voordeel mee.

Hoe fijn is dat. Meer ruimte onder het dak zonder dat de woning in oppervlakte groter is. Het klinkt aantrekkelijk en als extra voordeel naast die keuze voor meer allure en meer ontwerpvrijheid. Maar hoe zit het nu precies met die extra M2 gebruiksoppervlakte? Lees verder

RondDak vrijstaand.JPG

Vul uw eigen inhoud in.