Voordelen van een rond en gebogen dak

Extra ruimte binnenshuis

Een gebogen of rond dak biedt binnenshuis extra ruimte. Waar een hellend vlak je de pas afsnijdt, geeft een gebogen dak ruimte om nog even door te lopen. Het bovenvertrek krijgt met de ruimtewinst een extra dimensie.

rond en gebogen dak in mierlo
nieuwbouw rond dak mierlo

Estethiek 

Over smaak valt niet te twisten, maar voor de liefhebber is het voordeel van een rond dak zonder twijfel de esthetiek. Een rond of gebogen dak geeft de woning een moderne uitstraling. Het esthetische gevoel wordt al dan niet versterkt door de keuze van het dakbedekkingsmateriaal.  

Hoge isolatiewaarde en geluidsdicht

Een groot voordeel van de ronde en gebogen daken van RondDak is de samenstelling van het product. Het dak wordt geïsoleerd met minerale wol. Dat heeft een hoge isolatiewaarde, wat een duurzaam en energiebesparend voordeel oplevert. Het isolatiemateriaal heeft bovendien een geluiddempende werking, dat het dak geluiddicht maakt. Tot slot is minerale wol brandwerend.

4619ef6a2c8049d39d8c314e7e3c7ec7

Prefab

prefab rond dak

De ronde en gebogen daken van RondDak zijn uniek. Letterlijk. Ieder dak is enig in zijn soort, want wij leveren uitsluitend maatwerk. Met onze jarenlange kennis van houtbewerking en expertise in het vervaardigen van ronde vormen prefabriceert RondDak de ronde daken, waarbij we ook de daksparingen voor het dakraam volledig afgewerkt opleveren. Op het leggen van de dakpannen na, heb je er als aannemer geen omkijken meer naar. Het productieproces van de ronde daken is bovendien weersonafhankelijk, waardoor geen vorst, regen of winterse omstandigheden de fabricage lam legt.

Duurzaamheid

Onze daken zijn volledig recyclebaar. Wij werken uitsluitend met gecertificeerd Noord-Europees vurenhout en het isolerende minerale wol is minder belastend voor de omgeving.

Kies voor meer allure, 

meer ontwerpvrijheid, 

meer kwaliteit

Vul uw eigen inhoud in.