Kies voor een rond dak

Geef je nieuwbouw woning een moderne twist, bespaar tijd en energie en kies voor de prefab ronde en gebogen daken van RondDak B.V!

rond dak buigen over tekening dak

Maatwerk

Ieder dak is maatwerk en letterlijk uniek in zijn soort. In het productieproces laten wij niets aan het toeval over. Het volledige traject staat of valt met specialisten. Na ons eerste contactmoment, het kenbaar maken van je wensen en het afstemmen van de prijsopgaaf zorgt onze HSB-tekenaar voor een uitgebreide tekening, die tot op de millimeter correspondeert met aannemer en ondertekenaar. Bij akkoord gaat de prefabricage van start.

Experts

Het produceren van een rond dak is specialistisch werk. Daarom werkt RondDak uitsluitend met experts. Door onze jarenlange ervaring in de aannemerswereld, weten wij precies wat je nodig hebt op de bouw en werken wij uiterst nauwkeurig. Die zorgvuldigheid bespaart je uiteindelijk tijd en energie, waardoor je straks binnen één dag twee woningen onder de kap hebt zitten. Wat rest, is het leggen van de dakpannen.

specialist ronddak.nl
mierlo rond dak vuurvogel woning

Voordelen

Naast het tijdsbesparende aspect kennen de ronde en gebogen daken van RondDak B.V. nog veel meer voordelen. Onze daken zijn duurzaam, waterdicht en geïsoleerd. Een rond dak zorgt bovendien voor ruimtewinst en een compleet andere beleving van de esthetiek. Bekijk alle voordelen van een rond dak

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Kies voor meer allure, 

meer ontwerpvrijheid, 

meer kwaliteit

Uitgelicht:

De ronde of gebogen kapvorm levert tot wel 30% meer gebruiksoppervlakte.

De voordelen van het ronde of getoogde dak, we hebben er minstens 12 kunnen vinden en in deze rubriek lichten we er iedere keer één  toe. Doe er je voordeel mee.

Hoe fijn is dat. Meer ruimte onder het dak zonder dat de woning in oppervlakte groter is. Het klinkt aantrekkelijk en als extra voordeel naast die keuze voor meer allure en meer ontwerpvrijheid. Maar hoe zit het nu precies met die extra M2 gebruiksoppervlakte? Lees verder

RondDak vrijstaand.JPG

Vul uw eigen inhoud in.