FAQ - vragen over RondDak BV

Wie is RondDak?

RondDak BV is de specialist in ontwerp en productie van complexe ronde en gebogen dakelementen. Met ruime ervaring in houtbewerking, constructietechniek en HSB-elementen weet RondDak BV precies waar het overgaat. Maatvoering is van cruciaal belang. Daarom werken wij uitsluitend met de beste vakmensen. De experts op hun gebied leveren samen een prachtig, kant en klaar product.

Hoeveel ervaring heeft het bedrijf?

Meer dan veertig jaar ervaring in houtbewerking, constructietechniek en HSB-elementen gecombineerd met het vak specialisme en de ervaring in ronde en gebogen dakelementen maakt  RondDak een betrouwbare partner in de engineering, productie en levering van hoogwaardige maatvast producten.

Waar is RondDak gevestigd?

De productie en het kantoor van RondDak BV is gevestigd aan de Edyweg 12 te Spankeren. U bent hartelijk welkom. Een bezoek aan onze fabriek vraagt wel om een afspraak.

Wie zijn klanten van RondDak?

RondDak produceert en levert kwaliteitsproducten voor aannemers, (ontwikkelende) bouwbedrijven en particulieren.

RondDak kapmontage2

Kies voor meer allure, 

meer ontwerpvrijheid, 

meer kwaliteit

Uitgelicht:

De ronde of gebogen kapvorm levert tot wel 30% meer gebruiksoppervlakte.

De voordelen van het ronde of getoogde dak, we hebben er minstens 12 kunnen vinden en in deze rubriek lichten we er iedere keer één  toe. Doe er je voordeel mee.

Hoe fijn is dat. Meer ruimte onder het dak zonder dat de woning in oppervlakte groter is. Het klinkt aantrekkelijk en als extra voordeel naast die keuze voor meer allure en meer ontwerpvrijheid. Maar hoe zit het nu precies met die extra M2 gebruiksoppervlakte? Lees verder

RondDak vrijstaand.JPG

Vul uw eigen inhoud in.